چگونه برای وام فرزندآوری ثبت نام کنیم؟
نوشته شده توسط : بهنام محمدی

با توجه به اینکه بانک مرکزی از آغاز اعطای وام فرزندآوری در برخی بانک ها خبر داده است، کلیه متقاضیان دریافت این تسهیلات که طبق دستورالعمل مربوطه واجد شرایط هستند، ابتدا باید از طریق سامانه ثبت نام و فرم مربوطه را تکمیل کنند. در ادامه با وب مهاجرت همراه باشید.

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی اخیرا اعلام کرد که از 10 فروردین ماه سال جاری تاکنون 190 هزار نفر در سامانه بانک مرکزی ثبت نام کرده اند که از این تعداد 19 هزار نفر از استان تهران هستند و حتی در استان های کردستان، لرستان، آذربایجان غربی و مرکزی تعدادی بانک ها نیز از تسهیلات فرزندآوری قرض الحسنه به متقاضیان پرداخت کردند.

این وام که دستورالعمل آن در پایان فروردین ماه به شبکه بانکی ابلاغ شد برای فرزندان متولدین بعد از 1400 است و مبلغ وام برای فرزند اول 20 میلیون تومان، فرزند دوم 40 میلیون تومان و 40 میلیون تومان است. میلیون تومان برای فرزند سوم. 60 میلیون تومان و 80 میلیون تومان برای فرزند چهارم و 100 میلیون تومان برای فرزند پنجم و بعدی.

مدت بازپرداخت هر یک از این تسهیلات به ترتیب 36، 48، 60، 72 و 84 ماه است.

همچنین هزینه تسهیلات فرزندآوری حداکثر سالیانه 4 درصد بوده و پرداخت آن بر اساس تایید صلاحیت متقاضیان، با اخذ سفته از متقاضی یا ضامن معتبر می باشد.

البته متقاضیان این وام باید به این نکته توجه داشته باشند که تسهیلات تولد فرزند به افرادی تعلق می گیرد که نرخ باروری شهر محل تولد پدر یا فرزندشان از 2.5 بیشتر نباشد.

بنابراین در شرایطی که اطلاعیه بانک مرکزی حاکی از آغاز پرداخت وام فرزندآوری است، متقاضیان دریافت این تسهیلات باید ابتدا از طریق سامانه ثبت نام و فرم مربوطه را تکمیل کنند.

در صورت موفقیت آمیز بودن مراحل ثبت نام، کد رهگیری 10 رقمی کاملاً محرمانه و مربوط به متقاضی به شماره تلفن همراه ثبت شده در فرم ثبت نام از طریق پیامک ارسال می شود.

ضمناً برای اطلاع از وضعیت ثبت نام وام نوزاد چهارم خود و همچنین مشخصات شعبه تعیین شده از سوی بانک عامل و پیگیری روند دریافت تسهیلات مذکور باید به بخش «مشاهده وضعیت» در سامانه فرزند به همراه خود مراجعه کنند. کد ملی و کد رهگیری در صورتی که شعبه بانک به عنوان عامل اعطای وام به متقاضی تعیین شود موضوع از طریق پیامک به آنها اعلام می شود و متقاضی باید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز حداکثر ظرف مدت 12 روز کاری به شعبه مربوطه مراجعه و پرونده تشکیل دهد. .

 

لازم به ذکر است در صورت عدم مراجعه متقاضیان در مهلت تعیین شده ثبت نام آنها ناقص تلقی و از سامانه حذف شده و باید مجددا ثبت نام کنند.
همچنین پس از تعیین شعبه توسط بانک و مراجعه متقاضی به شعبه تعیین شده، متقاضی توسط بانک پذیرفته می شود و متقاضیان 45 روز کاری فرصت دارند تا مدارک را تکمیل و ضمانت نامه پذیرش توسط بانک را ارائه دهند.

در صورت سپری شدن زمان ذکر شده و عدم تکمیل مدارک از سوی متقاضیان، متقاضی از سامانه حذف می شود و باید در مهلت مقرر در قانون مجددا در سامانه ثبت نام کند. البته متقاضیان می توانند قبل از تعیین شعبه از طریق گزینه «ویرایش ثبت قبلی» اطلاعات خود را در سامانه ویرایش کنند.

ضمناً می توانند قبل از تعیین شعبه بانک عامل را تغییر دهند. به این صورت که با استفاده از گزینه «حذف ثبت نام»، ثبت نام قبلی خود را حذف و با استفاده از گزینه «ثبت نام جدید» و تکمیل مراحل ثبت نام، تغییر کرده و بانک دیگری را انتخاب می کنند.




:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 دی 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: